Last day of summer

 
Några bilder tagna för exakt två veckor sen. de sista sommardagen och sista dagen man kunde vara barbent. Nu är hösten här och jag gillar det. hösten är en så härlig årstid
 

Sista dagen i London

Sista dagen gick till Hyde Park för att spendera några timmar där innan vi var tvugna att åka till flygplatsen. Det var som alltid lika tråkigt att säga hejdå till London. Men det blir nog snart ett besök igen :).

Tower of London

På tordagen tog vi tunnelbanan tillbaka till Towern. Vi spänderade flera timmar där för att se på alla möbler och rustningar tillhörade gamla kungar och drottningar. tittade på tortyr redskap inne i bloody tower. Kungliga kronjuvelare förvaras inne på towern men kön var så lång så det blev aldrig ett besök där inne. 

St James, big Ben och towern

på onsdagen gick vi bland annat till St James park. Där vi träffade på båda ankor och pelikaner. efter en stund i parken gick vi vidare till Big Ben och House of Parliament. Gick förbi London eye och längst themsen tills vi kom fram till Tower bridge. På andra sidan floden låg tower of London. Efter som klockan var så pass mycket att towern redan stängt tog vi tunnelbanan tillbaka till hotellet.

Blå dörr, bokhandel och parkhäng.

 
På tisdagen gick vi tillbaka till Notting Hill. Var inne och titta på The Notting Hill bookshop ( hette förut The Travel bookshop) som är med i filmen Notting Hill. Hitta äntligen den riiktiga blåa dörren som är med i samma film (den mörkblåa dörren på bild nummer tre). Efter ett tag där gick vi till Hyde Park. Gick i rosegarden och titta på de blommor som fortfarande fanns kvar. Träffade på en fin och nyfiken ekorre. 
 

Kensington Palace och Notting Hill

På måndagen gick vi först till Kensington Palace. Där drottning Viktoria bodde när hon levde. Idag bor bland annat heringen av Kent och Kate och William där.Vi tittade på deras vackra trädgård. Sen fikade vi på cafét som låg där. Senare på eftermiddagen gick vi en sväng till Notting Hill. Det mesta var påväg att stängs när vi kom så vi bestämde för att komma tillbaka nästa dag
 

Söndagen i London

 
Söndagen i London spänderades mest på stan med shooping på bland annat Victorias's secret. Stannade vi Buckingham Palace som alltid är lika fint.
 

London!!

Den tionde augusti åkte jag och en kompis till London. Efter att checkat in på vad som visade sig vara det sämsta hotellet någonsin gick vi till en pub för att äta Fish and chips. Efteråt gick vi till Hyde parkför att njuta av att åter befinna oss i världens bästa stad.a

RSS 2.0