Eclipse.








Idag var jag och Marina på bio och såg Eclipse. Väldigt bra var den. Lite roligare och coolare än dem två tidigare filmerna tycker jag. Åh nu längtar jag tills sista filmen kommer på bio.

Kom i Kostervals.










I söndags var jag på ett blåsigt men som vanligt fint Koster. Det var första gången för i år och även första gången som jag bada denna sommar.  Rätt så varmt var det i vattnet men det blåste väldigt kallt i vinden så det kunde säkert varit skönare. Hoppas att det kan bli några mer turer dit innnan sommaren är slut.

When she says "Don't worry baby".


Så himla fin låt och fina pojkar. En favorit låt för tillfället. The Beach Boys är det som sjunger "Don't Worry Baby".

Dear Michael, every time your record's on.



Idag för exakt fem år sen gick jag upp kvart i sju på morgonen för att spela in en dokumentär och för att senare samma dag se den. Efter att ha sett den var jag fast. Artisten som jag innan bara tyckte var väldigt bra blev plötsligt min stora idol.  Även mycket tack vare Victoria började jag intressera mig mer för Michaels musik och liv. Den sommaren för fem år sen. 


Like pirates and adventurous dreams.














Idag har jag varit i Grebbestad och sett på teater. Peter Pan var det. Den var mycket bra. Michael Jackson låtar hela föreställningen igenom. Det gillar jag mycket! Såg den även i våras är den gick på gymnasiet. Min väldigt duktiga vän Victoria var med som en av det bortappade barnen (vit tröja och röd scarf). Saknar lite när jag själv var med på teater i gymnasiet.

Timbuktu live 08/07

I torsdags såg jag och Marina på Timbuktu. Han var väldigt bra precis som när vi var och såg honom för ett år sen. Han är en väldigt skön kille.







Ringo Starr 70 år

 Idag fyller Ringo Starr 70 år. Grattis! Hoppas han får en trevlig födelsedag med sin familj och vänner.




Grebbestad.












Idag tog jag och Marina en liten biltur i Marinas lilla bil, till Grebbestad för lite gott fika bland bryggorna. Jordgubbar, marshmallows och annat smått och gott mumsade vi på innan det var dags att åka hem igen. Väldigt trevlig dag bjöds det på.

RSS 2.0