Sense and Sensibility.










Förnuft och känsla är en så himla fin film. Såg den förra veckan och blev totalt kär i den. så himla bra skådespelare som är med, flera av mina favoriter. Äskar berättelsen som är skriven av författaren Jane Austen. Påminner mycket om Stolthet och fördom som hon också har skrivit. Och som också är en väldigt bra film.

Will You Be There


In Our Darkest Hour
In My Deepest Despair
Will You Still Care?
Will You Be There?
In My Trials
And My Tripulations
Through Our Doubts
And Frustrations
In My Violence
In My Turbulence
Through My Fear
And My Confessions
In My Anguish And My Pain
Through My Joy And My Sorrow
In The Promise Of Another Tomorrow
I'll Never Let You Part
For You're Always In My Heart.
//Michael Joseph Jackson

Glad Midsommar!








Med dessa bilder nyss tagna i min trädgård önskar jag alla en trevlig midsommar!

I never dreamed you'd leave in summer.

Born to amuse
To inspire to delight
Here one day
Gone one night



Det känns verkligen inte som att det har gått ett år sen du lämnade jorden för ett liv bortom molnen. Året har gått så fort men ändå så långsamt. Jag kommer aldrig förstå att du inte lever längre. Borta men aldrig bortglömt.
29/8 -1958 - 25/6 2009
Gone To Soon!


I'm going to Strawberry Fields.

Idag blev det premier för årets svenska jordgubbar med Marina. Mums! Som vanligt smakade underbart gott. lite dyrt kanske (50 kr) med gott. Första men absolut inte sista gången i sommar.







Happy birthday Paul McCartney!

Idag fyller Paul McCartney 68 år. Grattis! Hoppas han får en trevlig födelsedag.




These lovley lads!




Två fina Beatles prylar som jag hittade när var i Göteborg i söndags. En vinylskiva när dem fortfarande hette The Silver Beatles och Pete Best var trummis innan Ringo Starr tog över.  Ett linne från H&M med Let it be omslaget. Vinylskivan innehåller musik från deras audition på Decca records 1 januari 1962, som tacka nej till dem.



In my life I've loved them all.


Så himla fin video med The Beatles. In my life är en av mina favorit när det kommer till lugna låtar med dem. Texten och melodin är så himla fina dem med. En väldigt bra låt!

It's your time to celebrate

Idag tar alla treor i stan studenten och jag känner mig en smula avundsjuk. Det känns verkligen inte som det var ett år sen jag själv stod på ett flak och njöt av varje sekund. Att tolv år av skola äntligen var över. Jag hoppas dem får uppleva den känslan jag hade då och det är jag säker på att dem får. Även ett stort grattis till min kusin som springer ut idag.


Känns inte som ett år sen!

Garden of flowers











Det är så himla fint med alla blommor ute i trädgården. Speciellt Syrenerna i sina lila och vita färger. Väldigt somrigt och fint!


Let the music take your mind


Så himla bra framträdande av låten Keep on Dancing med The Jacksons. Det är mycket energi i dessa fina pojkar.

I lost my heart on the carousel

Igår tog jag om min kompis Marina busen till Göteborg för den årliga turen till Liseberg. Många timmar skoj och karusell turer blev det på Liseberg innan vi var tvungna att lämna Liseberg och vackra Göteborg för att åka hem. Helt underbart väder och inte mer än max fem minuters kö på några attraktioner, annars var det inga långa köer alls. Helt perfekt dag att åka på.










RSS 2.0