Mirror in the sea.



Moln på himlen och i vattnet som en spegelbild. Moln mest överallt. Så här såg det ut över stan i söndags. Innan det blev regn och innan det började åska lite grann.


Happy birthday Michael Joseph Jackson!


52 år fyller du idag. Grattis Michael! Idag firar jag och många andra dig på din födelsedag. Hoppas du mår bra i himlen.

Yesterday.






Igår var jag Marina som efter två veckor kommit hem från sin syster i Malmö. Vi lunchade på ett cafe, flydde undan all regn och blåst som härjade igår, hälsade på hennes söta hund med mera.

If this town is just an apple, then let me take a bite.


Denna måndag morgon får börja med live musik av Michael Jackson. Fina Human Nature får bli låten som sjungs. Japan får bli landet uppträdandet är i från och året är 1987. Med denna sång önskar jag er en trevlig dag.

Sky cleared up, day turned to bright.








Idag blåser det kallt med ibland kommer solen med sina varma strålar. Dessa bilder fastande på kameran under en promenad nere i strömsdalen tidigare idag


More pictures with my camera.






Varit ute och tagit lite mer bilder med min nya kamera och jag gillar den bara mer och mer. Något säger mig att kameran kommer användas mycket dessa första dagarna.

Taken with my new Nikon!








Bilder tagna med min nya kamera som jag köpte idag. Min gamla kamera en Canon gick sönder, så det fick bli en ny. En Nikon coolpix s4000 blev det. Jag älskar den! 

cloudy skies.










Idag blev det en blåsig och rätt så kall tur till koster. Det var ingen direkt sol och värme som jag hoppats på. Men det blev ändå en trevlig dag och det är skönt att komma bort från stan ibland.

Sol, besök och livemusik.










Lite bilder från helgen som lider mot sitt slut.

Denna helg har innehållt besök av släktingar, livemusik och flera timmar promenader. Timbuktu var i stan och uppträde, Miss Li också men hon missade jag. Efter det blev det utgång och uppträdande av Salem Al Fakir. Det är tredje gången på fyra år om jag har sett honom live. Han var jätte bra! Idag har bestått mest av promenader i det varma vädret och annat smått och gott. Sen blev det dags att säga hej då till mina släktingar för denna gång.



An Education.













Igår var jag på bio och såg filmen An Education. Åh så bra den var! 60-talet, London och Paris kan det bli bli bättre? Fin story, bra skådespelare och vacker musik. Jag längtar väldigt till London när jag ser den filmen.

Moneybrother live.






Igår var jag på sydkoster och såg på Moneybrother. Han var väldigt bra. Det var bara han och hans gitarr men sån gillar jag.  Han har en jäkla grym sångröst och många bra låtar.

London calling!


 
Nästa månad den 12 befinner sig jag, mor och far i London! Igår bokade vi resan så för tredje året i rad besöker vi den stad jag älskar allra mest, den staden jag alltid vill komma tillbaka till. Åh vad jag längtar!

Too cool for school.








Nytt i min filmsamling. Första och andra säsongen av 21 Jump Street med Johnny Depp. Har aldrig sett serien förut, vet bara att Johnny spelar polis som arbetar som undercoverpolis i en skola med mycket brott.
Nu vet jag var jag kommer att se på de närmaste dagarna.


Sol och bad på Capri.






Idag tog jag och Marina en tur med hennes bil till Capri för sol och lite bad. Varmt och skönt. Det gäller att njuta av dessa soliga dagar som lyst med sin frånvaro några veckor. Efter några timmar på stranden gick solen i moln då tog vi våra saker och åkte in till stan igen.

RSS 2.0